Ko je zopet kolagen prišel ravno prav na pomoč


Imela sem načrt, da kolagen uporabljam za lepšo kožo, pa sem ugotovila, da je ta tudi dober za sklepe. Spet so me začela boleti, kolena in najprej sem pomislil, da je to, ker sem zopet delala kakšne napačne vaje ali pa sem delala kakšno vajo narobe. No, očitno mi je nečesa primanjkovalo in očitno je to popravil kolagen, ki sam ga komaj en mesec nazaj kupila.

Ko je zopet kolagen prišel ravno prav na pomoč

V resnici se je vse skupaj prav lepo končalo, ker me je že skrbelo, da bom spet dobra za opornice za nekaj časa, pa vidim, da sem se uspešno rešila tega. Se dobro, ker mi res ni najbolj prijetno, ko sem kje na kolesu in me tudi opornica. Nekaj časa še gre, potem jo imam pa dovolj in vsekakor si je ne bi želela imeti že sedaj na začetku sezone. Tale kolagen je res vrhunski izdelek in vse čestitke tistemu, ki se je tega spomnil. Toliko stvari, ki jih je meni že popravil kolagen zagotovo, ni še nikomur. Prva stvar, ki mi jo je popravil, so bili moji lasje, ki so bili že kot sračje gnezdo, potem se mi je koža tako lepo izboljšala, da niti ne znam opisati. Pomladila se je za kar precej let, ko sem še mislila, da bo jutri pristala na stanju, kakršno imajo sedemdesetletnice. Res se je začela s strmo hitrostjo starati. Kar nisem mogla verjeti, kaj se ji je začelo dogajati. Sedaj sem pa lahko oddahnem, ker ne le, da se je ustavilo, še vedno, se izboljšuje in verjamem, da bo še kakšna izboljšava prišla čez čas.

 Poleg vsega tega se mi pa zdi, da se mi že mišična masa končno povečuje, ko se mi prej sploh ni želela. Toliko nekih proteinov sem uživala in toliko vaj sem delala, da niti ne znam opisati, ampak nič se ni premaknilo nikamor, sedaj, se pa končno, ko jem kolagen nekaj premika in mišice mi končno rastejo.