Izlet z vlakom do morja


Tokrat smo se odločili za malo drugačen izlet. Tokrat se bomo peljali z vlakom do morja. Otroci so že zrasli, nama z možem pa bo tudi en lep sproščen izlet do morja. Še posebej je bilo všeč možu, ker končno enkrat ne bo vozil in se bo lahko družil z nami.

Odpravili smo se od doma malo čez sedmo uro zjutraj, ker smo imeli vlak že ob 8h. Nismo hoteli iti kasneje, kajti z možem sva hotela en cel dan, pa še sončen je bil. Ko smo prišli na železniško postajo, smo imeli še nekaj časa, preden je prišel vlak, tako je mož otrokom lepo vse razložil. Kako zanimivo jima je bilo, ko je pripeljal vlak in smo se vkrcali. Sama vožnja do morja je bila lepa, zanimivi n ni bila tako dolga, kot sva pričakovala. Seveda naju je bilo malo strah, da bo otrokoma postalo na vlaku dolgčas, vendar jima ni. V Kopru smo tako imeli dobre 3 ure, da smo šli lahko jest, na sladoled in kavico ob morje. 

Otroka sta šla na igrala, bilo je še premrzlo, da bi se kopali, tako smo se samo sprehajali. Prehodili smo cel mestni del Kopra in uživali v sončnem dnevu. Kar hitro je minila ura in že smo morali nazaj na vlak. Otroka sta na vlaku zaspala, ker sta bila utrujena od celega dneva, midva pa sva tako uživala v pogovoru. To je bil res en lep izlet, ker nihče ni vozil in se nismo obremenjevali s cesto, zastoji, parkirišči. Posebej družinski izlet, ki je dobrodošel.

Takšni izleti, ko smo lahko vsi brez skrbi, so res najlepši. Še se bomo odločili, za takšne izlet in sigurno se nismo peljali zadnjič. 


Dodaj odgovor