Rojstnodnevna zabava in igre na srečo v Las Vegasu


S prijatelji smo se odpravili v Las vegas, mesto kjer kraljujejo igre na srečo, mjuzikli in zabava do jutranjih ur. Eden izmed njih bo medtem, ko smo tam praznoval rojstni dan, zato smo z ostalimi pričeli s planiranjem le-tega. Ker smo vsi od nas ljubitelji casinojev, bodo igre na srečo center rojstnega dne. Odpravil sem se do recepcije hotela in jim povedal za prijateljev rojstni dan. Prosil sem jih za pomoč pri odločanju katere igre na srečo naj izberemo za začetek in za rezervacijo mize.

Receptor mi je povedal, da so vse kar priljubljene, najbolj pa:

  • Ruleta
  • Poker
  • Black jack
  • Športne stave

Odločil sem se, da bomo večer pričeli na mizi za poker, potem pa bomo vidli kako se bodo stvari odvijale. Kot nalašč je tistega večera bila v mestu tudi tekma priznane košarkaške ekipe, katere nismo smeli zamuditi. Slavljencu se ni niti sanjalo kaj smo splanirali za njegov rojstni dan. Zvečer smo se odpravili po mestu, kjer bomo poskusili prve igre na srečo in upali na zmago. Šlo nam je kar dobro in igre na srečo so nam šle dobro od rok, zato smo se odločili, da nadaljujemo. 

Iz mize za poker smo se premaknili na mizo za Black Jack in našo srečo poskusili še tam. Zmaga nam ni veliko pomenila, saj nam je bilo glavno, da smo bili skupaj, se zabavali in praznovali prijateljev rojstni dan. Po nekaj urah zabave, smo se odločili, da za nekaj časa damo igre na srečo na stran in si gremo ogledat košarkaško tekmo. Dobili smo res dobre sedeže iz katerih smo lahko videli celotno igrišče in začutili pravo športno vzdušje. 

Pa zaključku tekme smo se odpravili še na eno pijačo, saj so nam igre na srečo prinesle kar nekaj dobička. Večer smo zaključili zadovoljni, saj smo ga preživeli v dobri družbi in z obilo zabave.


Dodaj odgovor